Ruokailu

Perinteistä lappilaista kotiruokaa

Kruunaamme lomasi ihanilla ruuilla. Leivomme itse rieskat, leivät ja muut leivonnaiset. Tule maistamaan aitoja, paikallisia makuja!banneri_ruoka

Ruokalistalla on valinnanvaraa buffetlounaasta kolmen ruokalajin illallisiin. Vietosen emännän kala- ja poropidoissa pöytä notkuu herkuista.

Loma-Vietosen päärakennus on aito yli 100-vuotias peräpohjalainen maalaistalo. Sen tunnelmallinen pirtti kutsuu nauttimaan kiireettömästä aamukahvista tai maittavasta lounaasta hiihtoretken tai muun ulkoilun jälkeen. Pirttiin mahtuu ruokailemaan noin 50 henkilöä. Päärakennuksessa on myös ns. välikamari, johon mahtuu n.16 henkilöä  uuteen tupaan 30 henkilöä. Asiakaspaikkoja koko ravintolassa 90, mutta yläkertaa käyttämällä saamme väliaikaisesti paikkoja jopa 120.

Ravintolamme on avoinna vain tilauksesta, joten ilmoitathan etukäteen, jos haluat syödä tai kahvitella meillä.

Poroaitauksessa on tunnelmallinen kota 50 henkilölle, jossa voi viettää unohtumattomia tunnelmallisia teemaillallisia, ohjelmistossamme on mm. Shamaanin illallinen.

Kotaa voi vuokrata myös erikseen omille tilaisuuksille hintaan 150 EUR/ilta._DSC0291_edited-2

Loma-Vietosella on myös av-välinein varustettu, persoonallinen, kokoustila Oppiriihi. Oppiriihessä on tilaa 35 hengelle.

uuden vuoden buffet
joulubuffet
tupa ovelle päin
takka
Pirtti ja takka